آموزش طرز تهيه عدسي نذري خوشمزه و مجلسي با سيب زميني
آموزش آشپزي و دستور پخت عدسي خوشمزه و مقوي براي صبحانه
مواد لازم عدسي
عدس :•: 1 پيمانه
پياز :•: يك عدد
رب گوجه :•: 1 قاشق غذاخوري
سيب زميني :•: يك عدد كوچك
نمك، فلفل و زرد چوبه :•: به ميزان كافي
آب ليمو ترش تازه :•: 3 قاشق غذاخوري
آموزش آشپزي و دستور پخت عدسي خوشمزه و مقوي براي صبحانه
طرز تهيه عدسي
براي تهيه عدسي ابتدا عدس ها را ميشوييم و در قابلمه اي ميريزيم وروي آن را آب ميگيريم و شعله را روشن كرده و زياد ميكنيم تا آب جوش بيايد،سپس سيب زميني را پوست بكنيد و درسته به عدس اضافه كنيد.
پس از بجوش آمدن آب شعله را كم كنيد تا سيب زميني و عدس خوب مغز پخت شود. پياز را پوست بكنيد و نگيني خرد كنيد و در تابه روغن بريزيد و شعله را روشن كنيد كمي كه روغن داغ شد پياز را درون آن بريزيد و
تفت دهيد تا پياز داغ طلايي شود سپس رب را به آن بيفزاييد و تفت دهيد تا كمي رنگش تغيير كنيد و نمك، فلفل، زردچوبه و مقداري آب را داخل تابه بريزيد تا بجوش بيايد و غليظ شود.
سپس درون قابلمه را نگاه كنيد اگر عدس و سيب زميني پخته شده بود، سيب زميني را از قابلمه بيرون بياوريد و با گوشكوب آن را له كنيد و به داخل قابلمه بريزيد.
در آخر مواد داخل تابه را داخل قابلمه بريزيد و در آن را بگذاريد و شعله را كم كنيد تا عدسي جا بيفتد و با آب ليمو تازه و نان سنگك نوش جان كنيد. اين مقدار عدسي براي دو نفر كافي است.
آموزش طرز تهيه عدسي نذري خوشمزه و مجلسي با سيب زميني
- یکشنبه ۰۹ آبان ۹۵ | ۰۰:۰۱
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر