دستور طرز تهيه آش رشته مجلسي

دستور طرز تهيه آش رشته مجلسي

آش رشته , طرز تهيه آش رشته , پخت غذاي آش رشته

سايت تفريحي نمكستان » براي اين پست آموزش طرز تهيه آش رشته خوشمزه و مجلسي را آماده كرده ايم ، براي مشاهده دستور آشپزي اين پست را دنبال كنيد.

مواد لازم براي آش رشته

رشته مخصوص آش :•: 400 گرم

نعناع خشك :•: 4 قاشق يا نعناع تازه

پياز :•: 4 عدد متوسط

كشك ساييده غليظ :•: 2 ليوان

آرد :•: 2 قاشق

روغن :•: به ميزان لازم

نمك و فلفل :•: به مقدار كافي

سبزي آش ( تره – جعفري – اسفناج – شويد – گشنيز ) :•: 1 كيلو

نخود و لوبيا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوي ) :•: 450 گرم

آش آبغوره , طرز تهيه آش آبغوره , پخت غذاي آش آبغوره

طرز تهيه آش رشته

براي تهيه آش رشته نذري ابتدا حبوبات را از قبل خيس مي كنيم. سپس آنها را با پياز سرخ كرده ( كه ممكن است كمي زردچوبه به آن زده باشيم ) مي گذاريم كاملا بپزد. بعد سبزي را تميز و خرد مي كنيم و داخل حبوبات پخته شده مي ريزيم و مي گذاريم سبزي ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوري آرد را در كمي آب سرد حل مي كنيم و داخل آش مي ريزيم و مرتبا هم مي زنيم. رشته را در آش رشته مي ريزيم ومي گذاريم آهسته بپزد، ولي رشته نبايد خرد شود.

نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه مي كنيم. سعي كنيد نمك را با احتياط در آش بريزيد، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش رشته را از روي شعله بر مي داريم و با كشك مخلوط مي كنيم . سپس در سوپخوري مي ريزيم و روي آش رشته را با كمي كشك ساده و پياز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سير داغ ) تزيين مي كنيم .

آش رشته , طرز تهيه آش رشته , دستور پخت آش رشته , Ha vaji

نكات مهم در تهيه آش رشته

يكي از مهم ترين نكات در تهيه آش رشته اين است كه حتما حتما بايد تمامي حبوبات را پيش از پخت يك يا دو روز خيس كنيد و در اين زمان چند بار آب آن را تعويض كنيد تا ايجاد نفخ نكند.

نكته ي دوم اين است كه مقدار پياز داغ نبايد خيلي كم باشد چرا كه پياز به جا افتادن آش رشته كمك ميكند.

نكته ي مهم ديگر اين است كه نمك را حتما پس از اضافه كردن كشك و رشته اضافه كنيد چرا كه كشك و رشته شور هستند و افزودن نمك قبل از اين دو ممكن است باعث شور شدن شود.

نكته ي حائز اهميت ديگر انتخاب قابلمه ي مناسب است ، گنجايش قابلمه ي انتخابي شما بايد كمي بيشتر از حجم آشتان باشد چون در اثر نبودن فضاي كافي رشته ها به هم ميچسبند.

اگر ميخواهيد ظاهر آشتان زيباتر باشد سبزي ها را بدون ساقه و كمي درشت خرد بفرماييد.

به هيچ وجه كشك را حين پخت آش اضافه نكنيد جوشاندن كشك به همراه آش علاوه بر طعم كشك را بد ميكند باعث بريده شدن كشك هم ميشود.

بعد از پختن كامل آش رشته زمان سرو بهترين زمان است براي اضافه كردن كشك اما باز دقت كنيد كه نبايد كشك و آش رشته اختلاف دمايي زيادي داشته باشند چون باعث بريده شدن كشك ميشود.

آش رشته , طرز تهيه آش رشته , پخت غذاي آش رشته , Ha vaji , ash reshteh

تاريخچه آش رشته

آش رشته از معروف‌ترين آشهاي ايراني است. اين آش را غالباً با كشك و گاهي با سركه و حتي ترشي مي‌خورند. بسته به عادت‌هاي خانوادگي از اين غذا به عنوان پيش غذا يا غذاي اصلي استفاده مي‌شود. همچنين گاهي در مهماني‌ها در فصل زمستان و يا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پيش غذا استفاده مي‌شود. آش رشته در ماه رمضان جايگاه ويژه‌اي بين خانواده هاي ايراني دارد و از جمله غذاهاي مناسب اين ماه است.

دستور طرز تهيه آش رشته خوشمزه و نكاتي براي خوشمزه تر شدن آن

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.