آموزش طرز تهيه ترشي سالاد فصل زمستاني خوشمزه و مجلسي
آموزش تهيه ترشي و دستور تهيه ترشي سالاد فصل خوشمزه و مجلسي در منزل
مواد لازم ترشي سالاد فصل
گل كلم :•: 3 ليوان خرد كرده
هويج :•: 2 ليوان خرد كرده
كرفس :•: 2 ليوان خرد كرده
سير :•: 6 حبه
گوجه فرنگي :•: 3 كيلو
فلفل سبز تند :•: 6 عدد
سركه سفيد :•: 3 ليوان به ازاي يك كيلو گوجه
نمك و زرد چوبه :•: 3 قاشق غذاخوري
آموزش تهيه ترشي و دستور تهيه ترشي سالاد فصل خوشمزه و مجلسي در منزل
طرز تهيه ترشي سالاد فصل
براي تهيه ترشي سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگي ها را ميشوريد سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش ميدهيد و در ظرف پلاستيكي قرار ميدهيد و اندكي نمك به آن مي افزاييد با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ ميزنيد
سپس 15 ساعت صبر ميكنيد تا گوجه به همان شكل در جاي خنك بماند.پس از آنكه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافي رد ميكنيد و درون قابلمه اي ميريزيد و روي شعله اجاق قرار ميدهيد تا حرارت ببيند و بجوشد به مقداري كه آب آن تبخيرشود و بصورت مايعي نيمه غليظ شبيه رب گوجه فرنگي در بيايد.
سپس گل كلم و هويج و كرفس را تميز ميشوريم و ميگذاريم آبشان برود وخردشان ميكنيم و در داخل قابلمه اي كه گوجه فرنگي ها در آن در حال جوشيدن هستند.زماني كه جوش آخر را براي نيمه غليظ شدن گوجه دارد ميزند.
گل كلم،هويج،كرفس خرد شده را ميريزيد،تا جايي كه كمي مواد خرد شده حرارت ببينند كافي است،؛بعد نمك و زردچوبه و اگر دوست داريد ادويه ترشي و اندكي سركه مقداري كه شل نشود درون قابلمه بريزيدودر آخر زير شعله را خاموش كنيد
حبه سير ها را نيز به مواد اضافه كنيد و اگر دوست داريد ترشي سالاد فصل حسابي تند شود فلفل سبزها را برش دهيد و به داخل مواد اضافه كنيد اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازيد و فرصت دهيد تا ترشي سرد شود
داخل ظرف مورد نظرتان بريزيد و در آن محكم ببنديد و بمدت 2تا3هفته زمان ميبرد تا ترشي فصل سالاد حسابي جا بيفتد ونوش جان كنيد. براي دستور تهيه سالاد فصل هم مي توانيد به منوي كناري سايت قسمت آشپزي مراجعه نماييد.
آموزش طرز تهيه ترشي سالاد فصل زمستاني خوشمزه و مجلسي
- شنبه ۰۸ آبان ۹۵ | ۰۱:۱۲
- ۴۶۱ بازديد
- ۰ نظر