آموزش كامل طرز تهيه شيره انگور خوشمزه و سنتي در منزل
آموزش دستور تهيه و طرز درست كردن شيره انگور در خانه
طرز تهيه شيره انگور
ابتدا انگورها را خوب با دقت ميشوريد و در آبكشي قرار ميدهيد سپس آنها را با كوشكوب خوب له ميكنيد تا آب انگور در بيايد،آب انگور را در ظرفي مانند قابلمه ريخته و خاك سفيد را روي بخاري با حرارت يا زير آفتاب قرار ميدهيد بعد به آب انگور مي افزاييد. زيرا خاك اگر حرارت نبيند ،آب انگور را گل آلود ميكند
خاك سفيد را ميتوانيد از عطاري ها خريداري كنيدو يا از روستا هاي در اطراف ملاير (استان همدان)بيابيد.كه اين خاك داراي املاح معدني فراواني است.حتما بايد درون آب انگور خاك بريزيد تا زمان جوشيدن آب انگور ترش بشود و نجس حرام نشود.
آموزش دستور تهيه و طرز درست كردن شيره انگور در خانه
دستور پخت شيره انگور
بعد از افزودن خاك به آب انگور يك شب ميگذاريد تا استراحت كند ،بعد با استفاده از يك پارچه تميز آن را صاف ميكنيد تا خاك از آب انگور جدا شود وپس از2ساعت آب انگور را مجوشانيد.
افرادي كه شيره سنتي توليد ميكننداعتقاد دارند كه اگر آب انگوري كه جدا كرده ايد از خاك را از ابتدا در قابلمه يا ديگ هاي *رويي*بريزيد و بجوشانيد آب انگور طي زمان زودتري كش دار ميشود و قوام مييابد و رنگ قهو هاي روشن و شفاف بخود ميگيرد.
آموزش دستور تهيه و طرز درست كردن شيره انگور در خانه
شيره انگور سنتي
حال اگر آب انگور جدا كرده از خاك را از ابتدادر ديگ هاي *مسي*بريزيد و بجوشانيد مدت زمان طولاني تري بايد صبر كنيد تا كش دار شود و قوام يابدو قاعدتا بدليل بيشتر جوشيدن رنگش تيره ميشود ونهايت شيره انگور سفت تري خواهيد داشت.
آموزش كامل طرز تهيه شيره انگور خوشمزه و سنتي در منزل
- چهارشنبه ۰۵ آبان ۹۵ | ۲۰:۵۵
- ۱۲۵ بازديد
- ۰ نظر