سمبوسه جنوبي
گوشت چرخ كرده ۰/۵ كيلو
پياز درشت ۱ عدد
فلفل درشت دلمه ۲ عدد
سيب زميني ۰/۵ كيلو
روغن به ميزان كافي
سبزي دلمه ۱ كيلو
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوري
- فلفل دلمه و پياز را چرخ و با گوشت سرخ كنيد.
- سيب زميني ها و سبزي دلمه را ريز خرد كنيد و به گوشت و فلفل دلمه بيفزاييد.
- نمك و ادويه و فلفل بزنيد و روي حرارت بسيار كم بگذاريد با بخار خودش بپزد و مواد كاملاٌ به خورد هم بروند .
- نان لواش را مربع يا سه گوش ببريد و از مايه لاي آن بگذاريد و تا كنيد . براي آن كه لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با كمي آب حل كنيد ، به طوري كه مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانيد.
- لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد .
- ميتونيد براي تزئينش از جعفري و گوجه استفاده كنيد.
- شنبه ۰۸ آبان ۹۵ | ۲۲:۳۶
- ۲۱ بازديد
- ۰ نظر