طرز تهيه سمبوسه جنوبي

سمبوسه جنوبي

گوشت چرخ كرده ۰/۵ كيلو

پياز درشت ۱ عدد

فلفل درشت دلمه ۲ عدد

سيب زميني ۰/۵ كيلو

روغن به ميزان كافي

سبزي دلمه ۱ كيلو

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

نان لواش ۲۰ عدد

آرد ۳ قاشق غذا خوري

 

  1. فلفل دلمه و پياز را چرخ و با گوشت سرخ كنيد.
  2. سيب زميني ها و سبزي دلمه را ريز خرد كنيد و به گوشت و فلفل دلمه بيفزاييد.
  3. نمك و ادويه و فلفل بزنيد و روي حرارت بسيار كم بگذاريد با بخار خودش بپزد و مواد كاملاٌ به خورد هم بروند .
  4. نان لواش را مربع يا سه گوش ببريد و از مايه لاي آن بگذاريد و تا كنيد . براي آن كه لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با كمي آب حل كنيد ، به طوري كه مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانيد.
  5. لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد .
  6. ميتونيد براي تزئينش از جعفري و گوجه استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.