دستور پخت آبگوشت سنتي

آبگوشت

آبگوشت

طرز تهيه : نخود و لوبيا را از شب قبل در اب خيس كنيد. گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا و 1 عدد از پيازها ، 3 حبه سير و گوجه فرنگي هاي كه پوست گرفته ايد در ظرف مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد اضافه كنيد.

اگر از ظرف مخصوص ديزي استفاده ميكنيد حتما از شعله پخش كن استفاده كنيد ( اين ظرف زمان پخت را طولاني تر ولي طعم ديزي را بهتر و جا افتاده تر ميكند ) ، بعد از حدود يك ساعت و نيم فلفل سبز ها را به ديزي اضافه كنيد ، در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظرف ملايم باشد تا غذا ارام ارام جا بيفتد.

ديزي سنگي

يك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سيب زميني ها را داخل غذا بريزيد ، پيازي كه اول به غذا اضافه كرديد از ظرف خارج كنيد و دور بيندازيد سپس چربي گوشت را نيز از ظرف خارج كرده و به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد و داخل غذا بريزيد.

وقتي گوشت و نخود و لوبيا نرم و پخته شدند ميتوانيد نمك و فلفل سياه را به غذا اضافه كنيد. در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواه را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي سرخ شده در كمي روغن داخل غذا استفاده كنيد. هر چه زمان پخت ديزي طولاني تر باشد غذايي جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهيد داشت.

آبگوشت آبگوشت آبگوشت آبگوشت آبگوشت آبگوشت آبگوشت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.