آموزش طرز تهيه املت دنور خوشمزه و مجلسي براي صبحانه و عصرانه
آموزش آشپزي و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوي براي صبحانه
مواد لازم املت دنور
روغن زيتون :•: 1 قاشق غذا خوري
پياز خرد شده :•: ¼ فنجان
فلفل دلمه اي قرمز :•: ¼ فنجان
فلفل دلمه اي سبز :•: ¼ فنجان
كره :•: 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ :•: 2 عدد
نمك و فلفل :•: به ميزان لازم
كالباس :•: 1/4 فنجان
پنير چدار :•: 100 گرم
شير :•: ½ فنجان
آموزش آشپزي و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوي براي صبحانه
طرز تهيه املت دنور
براي تهيه املت دنور ابتدا فلفل دلمه اي ها را ميشوييد وخرد ميكنيد،پياز را هم پوست ميگيريد ونگيني خرد ميكنيد و در تابه اي روغن زيتون ميريزيد و اجاق را روي شعله ملايم قرار دهيد
سپس فلفل دلمه اي خرد شده را با پياز و كالباس خرد شده راداخل تابه بريزيد وتفت دهيد تا جايي كه نرم شوند. تخم مرغها را در كاسه اي بريزيد سپس شير ،نمك ،فلفل به آن بيفزاييد وبا همزن خوب مخلوطشان كنيد تا يكدست شوند.
داخل تابه كره را بندازيد تا داغ شود بعد نصفي از مايع همزده شده را كف تابه بريزيد تا سفت شود آنگاه فلفل دلمه اي و پيازو كالباس تفت داده شده را در گوشه مايع همزده شده بريزيدو روي آن را پنير چدار رنده شده بريزيد تا رويش را كاملا بپوشاند
نيمه ديگر مايع همزده شده را روي نيمه مواد تفت داده شده و پوشانده با پنير برگردانيد. در تابه را براي3تا 5دقيقه ميگذاريم تا پنير آب شود و در بشقابي املت دنور را سرو و نوش جان كنيد.
آموزش طرز تهيه املت دنور خوشمزه و مجلسي براي صبحانه و عصرانه
- پنجشنبه ۰۶ آبان ۹۵ | ۱۹:۳۵
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر