آموزش طرز تهيه اكبر جوجه اصل و واقعي شمالي خوشمزه و رستوراني
آموزش آشپزي و دستور پخت اكبر جوجه مخصوص گلوگاه رستوراني خوشمزه
مواد لازم اكبر جوجه
مرغ مخصوص جوجه كباب :•: يك كيلوگرم
برنج :•: 5 پيمانه
رب انار شيرين :•: دو پيمانه
ليمو ترش :•: يك كيلوگرم
زعفران دم كرده :•: سه قاشق غذاخوري
روغن مايع :•: سه پيمانه
نمك و فلفل :•: به ميزان لازم
آموزش آشپزي و دستور پخت اكبر جوجه مخصوص گلوگاه رستوراني خوشمزه
طرز تهيه اكبر جوجه
براي تهيه اكبر جوجه قطعه هاي مرغ را يك روز قبل از درست كردن اين غذا در آبليمو ترش ، مقدار كمي آب و نمك ميخوابانيد (اگر زمان كم داريد 4ساعت هم خوب است) بعد در صافي قطعه مرغ ها را قرار ميدهيد،در تابه اي (گود باشد راحت تر هستيد) روغن ميريزيد تا حسابي داغ شود،و جوجه ها را در داخل آن بچينيد.
جوجه ها شروع ميكنند به آب انداختن كه اين باعث مغز پخت شدن جوجه ميشود. هنگامي كه آب جوجه تمام شد جوجه را پشت و رو كنيد تا هر دو طرف آن طلايي شود و جوجه ها را از روغن خارج كنيد و روي آن را رب انار بريزيد و با استفاده از جعفري تزئين كنيد.
در مازندران اكبر جوجه را با پلو زعفراني ميل ميكنند.پلو را كته آماده ميكنند و زعفران دم كرده را هنگامي كه آب برنج درحال حباب زدن است به آن مي افزايند.همچنين در كنار اكبر جوجه اي كه نوش جان ميكنند يك كاسه رب انار نيز ميگذارند كه به عنوان سس تلقي ميشود.
آموزش طرز تهيه اكبر جوجه اصل و واقعي شمالي خوشمزه و رستوراني
- پنجشنبه ۰۶ آبان ۹۵ | ۱۹:۲۳
- ۱۴ بازديد
- ۰ نظر